Bar globe Giunone Italiaanse barglobe

86x50cm Formaat 86 x 50cm

Bar globe  Giunone Italiaanse barglobe
Bar globe  Giunone Italiaanse barglobe
Bar globe  Giunone Italiaanse barglobe
369.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode829085
Barglobe Giunone

Deze fijn gedetailleerde barglobe heeft een kastanjekleurige halfmeridiaan die de bovenste helft van de 16e-eeuwse wereldbolreproductie omvat, waardoor de klassieke charme en het ouderwetse gevoel worden versterkt. De vintage replica wereldbol kan om zijn as draaien, en wanneer open kunnen het noordelijk en zuidelijk halfrond onafhankelijk draaien.

Naast de verborgen drankkast in de ingewikkeld gedetailleerde en decoratieve 40 cm wereldbol zelf, biedt de prachtig geïllustreerde plank aan de basis in zeefdruk ruimte voor het opbergen van glaswerk en baraccessoires. Deze barglobe biedt plaats aan ongeveer 9 glazen en 3 flessen in zijn 16e-eeuwse replica met kaart bedekte bol, en nog ongeveer 6 flessen op de onderste plank.

Deze populaire vintage klassieke vloerstaande barglobekast heeft een echte 16e-eeuwse replica van een wereldbolkaart, net als alle wereldbollen en globebars in de Classic Collection. Zoffoli geeft al meer dan drie generaties de expertise door van het maken van vintage replica globes van vader op zoon, waarbij het trouw blijft aan traditioneel vakmanschap en het verbetert met geavanceerde precisietechnologie.

De met de hand gedraaide massief beukenhouten poten zijn gebeitst in een mooie kastanjekleur en voorzien van zwenkwielen zodat deze thuisbar gemakkelijk naar een andere locatie kan worden gerold. Deze fijn gedetailleerde barglobe-likeurkast en Italiaanse globe zijn geschikt voor zowel grote als kleine kamers en voegen klassieke elegantie toe aan uw huis. Baraccessoires zijn niet inbegrepen.


Zoffoli noemde deze barglobe Giunone, of Juno in het Engels. Juno is een oude Romeinse godin, de beschermer en speciale raadgever van de staat. Ze is een dochter van Saturnus en zus (maar ook de vrouw) van de oppergod Jupiter en de moeder van Mars en Vulcanus. Juno zorgde ook voor de vrouwen van Rome.

Specificaties van de Giunone vintage barglobe:


– Diameter bol 40 cm
– Totale oppervlakte 50 cm x 50 cm
– Hoogte 86 cm
– Gewicht 7 kg
– Materialen
Bol: cellulose, polymeer
Poten: massief hardhout
Bovenste knop: hout
Meridiaan, evenaarring, bodemplank & flessenrek: MDF
– Glaswerk niet inbegrepen
– Eenvoudige montage vereist
Levertijd 2-3 werkdagen